Seluar dalam lelaki Moden dan seksi di Malaysia
Seluar dalam lelaki Moden dan seksi

Selamat Datang ke Fashiongraphy

Selamat Datang ke Fashiongraphy, Butik Online Malaysia untuk seluar dalam lelaki moden, baju renang dan baju sukan lelaki. Kami menyediakan pelbagai seleksi pakaian dalam yang seksi untuk lelaki, termasuk seluar dalam yang mempunyai ciri penambahbaikan, bikini di bawah pinggang, t-back (g-strings), seluar dalam erotik getah olahragawan (jockstrap), seluar dalam kecil, ‘thongs’, ‘trunk’, seluar dalam jarang, seluar dalam jenis ‘boxer’ dan banyak lagi jenis pakaian dalam moden, atlit dan seksi untuk lelaki. Kami memiliki lebih banyak seleksi pakaian dalam lelaki berbanding dengan yang anda boleh perolehi di mana-mana gedung pakaian.  Jenis seluar dalam kami adalah berbentuk seksi dan moden, rekaan 'Low-Waist' bercirikan fabrik yang terbaik seperti polimed, modal, likra/spendex, poliyester dan kapas.

Selain daripada itu, anda juga boleh memiliki baju sukan mengikut susuk badan, termasuklah baju renang bawah pinggang, singlet, t-shirt yang menampakkan otot badan, seluar pendek gim dan seluar panjang sukan yang ranggi, bergaya dan moden. Dengan memakai baju kami, anda akan menjadi perhatian di gimnasium anda bersenam. Semua barang di web kami adalah import dari luar negara.

Apa tunggu lagi? Jadilah jejaka metroseksual yang bergaya dan moden. semarakkanlah busana anda dengan koleksi Fashiongraphy dan berbelanjalah di gedung membeli belah pakaian dalam online yang terkemuka di Malaysia. 

Singlet longgar lelaki baju renang Baju sukan lelaki mengikut susuk badan
Seluar dalam lelaki bergaya Seluar dalam lelaki berbentuk seksi - bikini Seluar dalam lelaki berbentuk segi empat
Seluar dalam lelaki erotik getah olahragawan - seksi jockstrap Seluar dalam lelaki jarang Seluar dalam gay berbentuk t-back atau g-strings
baju sukan lelaki mengikut susuk badan baju sukan lelaki -seluar gim Seluar dalam pendek lelaki jenis ‘boxer’